Wednesday, August 31, 2011

GIVEAWAY!!

STICKY ENTRY TILL 31.08.2011
SCROLL DOWN FOR MORE ENTRY..

AKU ADA WAT GIVEAWAY.. TP BKN KAT SINI BEB.. KAT Kasih Online Shop..
SO, KALO KORANG BERMINAT LEH LA JOIN YEK.. Giveaway ni bersempena datangnya Ramadhan n Ulangtahun Perkahwinan aku n en suami pada 24.08 neh.. hehehe.. hadiah menarik tau!!

KLIK KT LINK DI BAWAH NI KALO NAK JOIN..hehe


so, kalo korang berminat leh la join.. saya akan pilih pemenang berdasarkan entri yang memberi tips n cadangan yang paling membina.. hehe
ada 2 peserta yang bertuah nanti n akan menerima...
1pcs shawl + 2pcs cotton brooch utk setiap pemenang

n hadiah misteri akan turut diterima peserta yang terpilih sekiranya korang like fanpage kasih online shop di fesbuk.. hehehe..ape hadiah misteri?? ne leh bagitau.. kalo x, x misteri la..

saya akan upload gambaq hadiah lam entri berikutnya disebabkan komputer neh xleh nak baca pendrive saya..hehe.. sekiranya ada sambutan, saya mungkin akan pilih lebih pemenang kot..hehe..ape2 kite tgk ek..

TARIKH PENYERTAAN UNTUK GIVEAWAY NI BERMULA DARI
12 JULAI 2011 SEHINGGA 24 OGOS 2011..

JOIN NOW!! N WAR2 KPD KWN2 YE..THANKS

Monday, August 22, 2011

22 RAMADHAN 1432H

ASSALAMUALAIKUM...
Dh agak2 bersawang blog ni.. bkn xda masa, ada..tp mood aku xda.. ntah kenape..huhu
Diam x diam dh 22 hari kita berpuasa.. dh buat persiapan raya ke? majoriti rakyat malaysia suka wat persiapan di saat2 akhir perayaan.. sama la.. tp tahun ni awal sikit je..cukupla sepasang baju raya utk aku, en suami dan anak2.. tahun ni aku beraya kat kelantan.. patutnye turn kampung suami di saratok, sarawak.. tp disebabkan kekangan masa n kami dh balik sana bulan 3 hari tu en suami rela hati beraya di kampung aku.. ALHAMDULILLAH......
26hb ni kami akan bertolak balik kampung.. en suami kata nak bertolak seawal 4pagi, sahur dalam perjalanan je.. nak elak jam.. lgpun jam 4pagi tu anak2 nyenyak tido g, jadi dieorang xda la rasa lama sangat lam keta.. aku je la yang kebas2 tangan memangku rabiatul disebabkan anak2 xnak duk dalam car seat..nak wat cmne? dr dengar anak2 melalak..baikla aku pangku je..
Semoga perjalanan kami dipermudahkan.. Semoga kami selamat sampai ke kampung halamanku..