Tuesday, July 5, 2011

ALLAH..Bantu lah mereka...

hurm.. hr ni melilau kat blog aku jumpe entry sal Norma & Talib di blog cemmomile craft .. aku pe lg, terus la ke blog moon untuk baca lebih detail.. serius..aku bersimpati pd mereka.. walaupun aku xdpt bg banyak semoga itu dapat meringankan beban mereka.. aku xleh nak tahan lak air mata nih.. huhu.. tp kne cover2 gak beb.. staf lain nampak kang die ckp ape plak.. padahal aku sedih mengenang nasib Norma.. Tuhan je tau perasaan n kesakitan beliau.. Pada Talib, aku harap beliau terus tabah.. bukan senang nak pikul tanggungjawab yang amat besar.. Hello Spiderman ke Ultraman maupun Superman yg kunun superpower tu mau lari k..huhu.. Semoga Norma cpt sembuh.. Aku mmg salute pd sume yg menyokong pasangan ni.. aku xleh stay kat page Moon lame2.. sebak siot.. mcm2 perasaan yang melanda..so, sebelum banjir opis ni kne la aku sambung wat laporan bulanan tu supaya kepala hotak aku ni x melayang2.. huhu...en mus dh jeling2 tgk aku sok sek sok sek.. aku ckp, ape jenguk2.. den selsema..huhu

Semoga mereka terus tabah...
Semoga satu hari nanti Norma mampu bangun & terus memeluk Rafiq..


 p/s - mereka insan yang tabah.. Seandainya kita di tempat mereka.....

No comments:

Post a Comment