Friday, June 10, 2011

THANKS NizaCraft!!

Assalamualaikum...

Disebabkan besok sudah nak bercuti jadi mood nak bekerja hr ni amatlah kureng..
Tapi....
Bila aku bukak email ada komen di blog aku.. saspen jek.. bukak2 ada komen dr niza yg gtau aku salah seorang pemenang dr GA NizaCraft ..yippie.. actually ada 3org pemenang.. tahniah utk sume pemenang..termasuk aku.. terima kasih tak terhingga pada Niza yg umumkan aku sbg pemenang .. jap g saya email ye.. hehe.. akhirnye kakak cleaner dtg cuci opis baru aku sedar.
die ckp " adik..u sakit ka?"
aku jwb " y.."
" itu nasi u tadak makan, sudah setengah jam u bukak n sudu u letak kat mulut ma.. saya tgk letih ma..ayoo..xelok la adik..main2 ngn ur breakfast..
ekekeke... padan muke aku.pagi2 dh kne ceramah free..ahahahaha..
gelak g.. ahahahahaha..

THANKS NIZA!!

No comments:

Post a Comment