Thursday, March 31, 2011

31.03.2011
04.53 pm
LAM OPIS YG SENGAL NEH


UIKS... hr ni punye la ramai org mai opis..pegawai lak tadak meeting..yg bestnye sorang ahli ni mai..nama die INDAKHALA aku ase lah..nak jumpe bos..aku ckp bos tadak..die ckp bos janji nak jumpe die..aku ckpla mai la pg..die ckp ni lah tuan..ckp x serupa bikin..deyy...suke2 hati ko je..dhle semedang gtau dompet ilang je..bln lps pn dompet ilang..tiap2 bln dompet ilang ke? kayo lah peniaga dompet.. aduhaiii..sakit dak neh... ntahapehape..ngok tol.. k lah, nak balik dah..babai..kalo ajin..malam kang aku in g..hehehe

Tuesday, March 29, 2011

29.03.2011
1.41 PM
Masih lam opis neh


duk sorang2 lam opis time rehat ni wat aku tersangatlah bengang.. bangangnye ahli ni dtg xkira masa.. tersangatlah marah..dhla mulut sakit kne ulser..nak banyak tanye plak..dh org ckp pegawai xda xleh amik uniform nak uniform gak..skali aku karate mampos gak makhluk tuhan neh...eeeee...sengal2...nak kuar makan pn xbuleh..aku kalo marah mule lah lapar..eeee..nak makan org ni x bselera la plak..hehe..kelam je..hahahaha
29.03.2011
12.23pm
lam opis yg sempit n dipenuhi ahli yg ragamnye menyakitkan hati...

Dey.. hr ni boring sgt.. disebabkan boring n xda mood plus nk rawat hati aku yg bduke lare ni..aku wat blog ni..blog utk famili aku..hope bila kakak2 aku adik2 aku bc blog ni depa leh thibur..aku nak add gmbar time suke time duke kteorg.. lgpun sng la kalo depa nak tgk gmbr famili kn? hehehe..
adik aku yg no 6 tu slalu ckp aku gile... kesian aku.. kalo aku betul2 gile nti xke parah..snggup ke die tgk aku jd gile..mintak simpang la..lenkali aku kne betulkan cakap die..aku x gile..tp aku gile-gile..huhu...lg parah tu..dua kali gile nye..hehehehe
sambung jap g... nak wat keja jap..